"Jullie spreken al over crisis na één nederlaag"

MAANDAG, 11 APRIL 2011, 12:14 - Legear13
Anderlecht-Online No Image Found

Ook Roland Juhasz liet blijken dat hij erg teleurgesteld was na het pijnlijke verlies op Club Brugge. Juhasz bekritiseert vooral de scheidsrechter en de media.


"Voor de eerste keer in zes jaar heb ik het gevoel dat iedereen tegen ons is, en met iedereen bedoel ik iedereen. Ook jullie (de media). Dat is al enkele weken aan de gang."

"Jullie spreken al over een crisis na één nederlaag. Als we winnen en goed spelen, krijgen we niets dan schouderklopjes, maar als het slecht gaat, krijgen we "shit" over ons heen."

"Er lopen veel kameleons rond. Maar we staan nog altijd tweede, hé. We zijn nog niet uitgeteld voor de titel. Hopelijk zijn we sterk genoeg om de volgende acht wedstrijden te reageren."

Jushaz bekritiseert ook de refs. "Als je ziet dat we vorige week tegen Standard ook al een penalty tegenkregen en Club er nu één krijgt na een fout die duidelijk buiten de 16 is gemaakt, dan is dat van het goede te veel. Op zo'n moment is het moeilijk om je emoties onder controle te houden."

Bron: Sporza



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.