Lukaku: "Nu reageren, anders is het te laat"

ZONDAG, 10 APRIL 2011, 22:27 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Romelu en Lucas Biglia waren de enige lichtpunten van de zeer zwakke prestatie van Anderlecht. Voor één keer gaf de jonge topspits uitleg.


Lukaku stond aan een overmacht van verdedigers. "Ik doe zoals anders mijn best en werk altijd hard voor de ploeg", zei een duidelijk aangedane Romelu na de partij. "Jammer dat de afwerking tegen zat en dat mijn voorzetten er net niet uitkwamen. Coosemans had altijd een goed antwoord in huis en de laatste pass kwam er niet altijd uit."

Beginnen met een achterstand is niet ideaal. "Wat een zware tegenslag! Nee, we hebben het Brugge niet te makkelijk gemaakt. Na de eerste goal van Geraerts was ons vertrouwen helemaal weg. We moeten ons niet te veel vragen stellen, maar volgende week tegen Genk reageren."

"We kwamen naar hier met als doel de drie punten. Het snelle doelpunt zorgde ervoor dat het moeilijk werd. Zes tegengoals in maar twee matchen doet veel pijn. Het is nu aan ons om te reageren, anders brengen we onszelf in de problemen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.