Eventuele winst Champions League naar jeudgcentrum

DINSDAG, 26 AUGUSTUS 2003, 16:22 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

"De eventuele winst van de Champions League moet naar ons jeugdcentrum gaan", zegt voorzitter Van den Stock in enkele kranten...

"Onze jongeren doen het zo goed, dat ze ook in de Champions League voor verrassingen kunnen zorgen. Wat jongens als Lovre, Deschacht, Kompany en Aruna doen, is bijzonder knap. Het zou dan ook jammer zijn als we het geld van de CL mislopen. Maar het is geen ramp."

"Vorig jaar kregen we te horen dat Ajax veel verder stond dan ons dankzij zijn jeugdpolitiek. Ik durf te zeggen dat wij dit jaar even sterk zijn als Ajax."

"Nu we zo dicht bij de CL zijn, zou een verwijzing naar de Uefacup maar een troostprijs zijn", vindt Vanden Stock.

"Maar het is niet alleen dat. Samen met Club Brugge moeten we ook vermijden dat we in België verdere achterstand oplopen tegenover de Europese top. Voorlopig lukt ons dat, maar we mogen niet te vaak naast de CL grijpen."

"Door regelmatig de Champions League te halen, kunnen we vermijden dat België naar de tweede klasse van Europa zakt. Maar iedereen moet ook realiseren dat Anderlecht en Club met de middelen die ze hebben al wonderen verrichten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.