Kouyate: "We moeten winnen in Brugge"

ZATERDAG, 9 APRIL 2011, 18:24 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Cheikhou Kouyate beseft dat er morgen heel wat op het spel staat voor Anderlecht. "We moeten ons statuut van titelkandidaat nú bevestigen en tonen dat we die titel willen", is hij duidelijk. "We moeten op Club Brugge gaan winnen."


"Elke match is nu belangrijk, elke match is een topper. Wij zijn RSC Anderlecht en iedereen wacht ons steeds op met het mes tussen de tanden", aldus een strijdvaardige Kouyate in Het Nieuwsblad. "Maar we zijn uiteraard op onze hoede voor Club."

"We zijn het wel gewoon dat onze tegenstanders steeds supergemotiveerd zijn. We moeten met veel honger en goesting aan de match beginnen. We geloven in onze kansen en zullen er vol voor gaan", aldus de Senegalese middenvelder.

Na een speeldag schorsing kan Anderlecht ook weer rekenen op Lucas Biglia. Een goede zaak, zo vindt Kouyate. "Hij is een echte leider en doet ons beter voetballen. Als Lucas erbij is, gaat het gewoon makkelijker."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.