Komt Deschacht dit seizoen nog in actie?

ZATERDAG, 9 APRIL 2011, 18:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het is niet zeker of Olivier Deschacht dit seizoen nog aan voetballen toekomt. Ariël Jacobs liet gisteren weten geen idee te hebben wanneer hij terug op zijn aanvoerder kan rekenen.


Na vijf maanden inactiviteit maakte Deschacht vorige vrijdag zijn rentree bij de beloften. Hij speelde één helft en had daarna weer last van zijn geopereerde enkel.

"Ook volgende week is Oli er zeker nog niet bij", zo vertelde Jacobs gisteren. "Vorige week heeft hij één helft met de beloften gespeeld, maar deze week heeft hij niet één keer met de groep getraind." Op de vraag of Deschacht dit seizoen nog in actie zal komen, kon Jacobs geen antwoord geven.

Voor Deschacht is dit alvast een fikse tegenvaller. Oorspronkelijk had hij gehoopt begin maart weer fit te zijn. Toen dat niet lukte, werd het begin van de play-offs zijn doel en daarna sprak hij van Club Brugge - Anderlecht van dit weekend.

Bron: Voetbalkrant.com



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.