Jacobs: "Titelstrijd kan nog alle kanten uit"

VRIJDAG, 8 APRIL 2011, 20:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Op zijn persbabbel vanmiddag blikte Ariël Jacobs vooruit naar de partij tegen Club Brugge. Ondanks de mindere vorm van de jongste weken, gaat de Anderlecht-coach vol voor de winst. "Je kan niet spelen voor een punt", zo vindt hij.


"Als ploeg kom je enkel en alleen op het veld met als bedoeling te winnen. Na een match kan je misschien tevreden zijn met een punt, maar voor de partij nooit", zo klonk het uit de mond van Jacobs.

om te winnen zal Anderlecht wel uit een ander vaatje moeten tappen dan vorige week thuis tegen Standard. "Natuurlijk waren de spelers aangeslagen na die nederlaag. Ik zou het ook heel erg gevonden hebben als dat niet zo was geweest. Maar ontgoocheling moet je verbijten en geleidelijk aan moet een speler beseffen dat die knop moet omgedraaid worden met het oog op de volgende match."

Intussen beloven de play-offs razend spannend te worden. Dus niet zoals vorig jaar, toen Anderlecht de titel op voorhand al bijna op zak had. "De komende negen wedstrijden worden echte cupmatchen. Het kan nog alle kanten uit en het belooft een bitsige strijd te worden. Maar nu moeten we enkel naar onszelf kijken."

Bron: RSCA.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.