Vanden Stock: "Doen geen tranfers in België"

DINSDAG, 5 APRIL 2011, 10:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In Extra Time op Canvas vertelde Roger Vanden Stock dat Anderlecht op zoek gaat naar een vervanger voor Boussoufa. El Ghanassy of De Bruyne worden het niet. Toch wil hij proberen om meer Belgische spelers aan te trekken.


"Zonder Boussoufa is Anderlechtminder sterk. Zijn vertrek is moeilijk op te vangen door deze groep. Zondag is bewezen dat de jonge spelers zijn rol niet kunnen overnemen. Je moet een baas hebben in de ploeg en die hebben we nu niet", zo legt Vanden Stock de vinger op de wonde.

En dus moet er versterking komen deze zomer. De voorbije weken vielen de namen van Yassine El Ghanassy en Kevin De Bruyne meermaals, maar Vanden Stock sluit hun komst uit. "We gaan geen transfer in België realiseren. Dat is klaar en duidelijk. Ze zetten hier de prijs zodanig hoog dat je geen transfer kunt doen."

De opvolger van Boussoufa zal dus waarschijnlijk geen Belg zijn. Maar niet alle nieuwkomers zullen buitenlanders zijn. "Ik zal ook proberen om Belgen te vinden, want we hebben genoeg buitenlanders."

Het volldige gesprek met Roger Vanden Stock in Extra Time kan u hier bekijken.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.