Voorzitter: "Lukaku vertrekt", manager: "Hij blijft''

DINSDAG, 5 APRIL 2011, 09:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De Anderlecht-top lijkt het niet eens te zijn over de toekomst van Romelu Lukaku. Op Canvas vertelde voorzitter Vanden Stock dat hij na dit seizoen waarschijnlijk vertrekt, manager Van Holsbeeck beweerde het tegendeel op RTBF.


Op de vraag of Lukaku bezig is aan zijn laatste weken in België, antwoordde Roger Vanden Stock gisteren in Extra Time bevestigend. "Ja, hij zal waarschijnlijk weggaan. Waarom? Omdat de clubs hem absoluut willen en transfers hebben aangeboden. Welke? Dat zal ik op het gepaste moment wel zeggen, maar Engelse clubs natuurlijk."

Toch lijkt er nog een kleine kans dat Lukaku zal blijven, volgens de voorzitter. "Als hij nog twee matchen speelt zoals de laatste, speelt hij volgend jaar nog bij ons." Niet onlogisch, zeker niet als kandidaat-kopers dertig miljoen euro moeten ophoesten. "Wie zegt dat? De kranten? Wij hebben nooit ernstig dat bedrag genoemd. Als je wil dat hij blijft, noem je zo'n gekke prijs", aldus Vanden Stock.

In tegenstelling tot zijn voorzitter gelooft manager Herman Van Holsbeeck wel in een verlengd verblijf van Lukaku bij Anderlecht. op de vraag 'is er een goeie kans dat Lukaku volgend seizoen bij Anderlecht speelt', antwoordde hij in Studio 1 op RTBF positief.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.