Fadiga: "Anderlecht blijft in Seck geloven"

DINSDAG, 5 APRIL 2011, 08:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Abdoulaye Seck maakte zondag een ongelukkig debuut voor Anderlecht. Zijn manager Khalilou Fadiga vindt dit erg jammer. "Maar dat kan gebeuren in voetbal. Ik vermoed dat hij gewoon wat onder de indruk was van de omstandigheden."


Anderlecht huurt Seck momenteel van Senegalese eersteklasser ASC Niarry Tally. Fadiga denkt niet dat deze ene wedstrijd een invloed zal hebben op de beslissing om hem na het seizoen definitief aan te trekken.

"De club gelooft nog in hem, dat weet ik zeker. Hij doet het al weken uitstekend op training en de coach weet dat hij talent heeft. Oké, hij heeft geen goede beurt gemaakt in z'n eerste match, maar hij heeft zijn kwaliteiten niet verloren. Zo slim zijn ze bij Anderlecht ook wel", aldus Fadiga in Het Laatste Nieuws.

"Ik zit momenteel in Senegal, maar ik zal één dezer dagen zeker met Seck bellen om hem wat moed in te pompen", zo vertelt hij ook nog.

Jacobs: "We beginnen weer vanaf nul met Seck"

In La Dernière Heure laat Ariël Jacobs weten dat de missers van Seck geen gevolgen voor hem zullen hebben. "We beginnen weer vanaf nul. Op training heeft Seck zijn kwaliteiten getoond. Ik stelde hem op, omdat Ondrej Mazuch licht geblesseerd was. En die was de voorbije matchen ook niet top."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.