"Anderlecht was slechtste ploeg van Play-off I"

MAANDAG, 4 APRIL 2011, 14:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In zijn nabeschouwing op het voorbije voetbalweekend kon Sporza-journalist niet om de zwakke prestatie van Anderlecht heen. "Wat ik gisteren zag, was niets minder dan een vernedering. Het kan nog lelijk misgaan in de play-offs."


"Die eerste 70 minuten waren gewoon een nachtmerrie", aldus Vandenbempt vanmorgen op Radio 1. "Een schrijnend gebrek aan kwaliteit, ik kan niks anders zeggen. Voetballend vermogen ver beneden de maat, achterin is het open deur en van het middenveld ging geen enkele creativiteit uit."

"Er zat geen vuur in Anderlecht, zeker als je dat vergelijkt met de B-ploeg van Standard. Afgelopen weekend was Anderlecht voor mij de slechtste ploeg in Play-off I. Er is geen leider, geen persoonlijkheid. Wie gaat daar opstaan, vraag ik me af? Eigenlijk voetballen enkel De Sutter en Proto met vertrouwen. Op dit moment is er ook geen enkele aanwijzing om te denken dat het snel zal keren."

En dat zal het moeten doen, want anders dreigt paars-wit aan het eind van de rit met lege handen achter te blijven. "Ik geef Anderlecht de goede raad om niet tot Pasen te wachten om te verrijzen", aldus Vandenbempt. "Want anders kan het nog lelijk misgaan. Anderlecht kan in deze play-offs meer verliezen dan alleen de titel."

Bron: Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.