Overzicht resultaten verhuurde spelers

MAANDAG, 4 APRIL 2011, 14:40 - Garrincha

De meeste Anderlecht-huurlingen kenden een goed weekend. Zo werd Bulykin in Nederland co-topschutter en vonden ook Chavarria en Mukendi opnieuw de weg naar doel. Siani mag intussen weer dromen van het behoud in tweede klasse.

Cercle Brugge: Reynaldo en Nicaise Kudimbana
In poule één van play-off II speelde Cercle 0-0 gelijk tegen Lierse. Reynaldo speelde de hele partij en trapte vlak voor de pauze op de lat. Kudimbana bleef als tweede doelman op de bank.

Lierse: Victor Bernardez
Bij tegenstander Lierse speelde Bernardez de hele wedstrijd. De Honderees lijkt wel aan zijn laatste matchen bezig op het Lisp. Volgens Voetbalkrant.com wil Lierse na dit seizoen niet met hem verder.

Westerlo: Sacha Iakovenko
In poule twee won Westerlo met 3-0 tegen Kortrijk. Iakovenko begon op de bank met het oog op de bekerpartij van woensdag. Vijf minuten voor tijd mocht hij alsnog invallen.

Germinal Beerschot: Nemanja Rnic en Junior Kabananga
In diezelfde poule twee won Germinal Beerschot met 2-0 tegen Zulte-Waregem. Rnic speelde de hele partij, Kabananga is nog steeds geblesseerd.

Zulte-Waregem: René Sterckx
Sterckx is out tot het einde van het seizoen.

Eupen: Pablo Chavarria:
In play-off drie opende Eupen sterk met een 3-2 zege tegen Charleroi. Chavarria scoorde op het half uur de 1-1 met een mooie kopbal in de winkelhaak. In de tweede helft kreeg de Argentijn nog een gele kaart voor protest.

Charleroi: Hernan Losada
Bij Charleroi kwam Losada dit weekend niet in actie. Hij moest in laatste instantie afhaken met een blessure.

ADO Den Haag: Dmitri Bulykin
ADO blijft vijfde in de stand na een 2-3 zege in Utrecht. Bulykin speelde de hele partij en scoorde in de 66e minuut het derde doelpunt voor ADO. Het was zijn achttiende treffer van het seizoen en zo hijst hij zich naast Vleminckx aan de kop van de topschuttersstand.

NEC Nijmegen: Thomas Chatelle
In de met 2-1 verloren partij tegen Vitesse speelde Chatelle 77 minuten mee.

FC Brussels: Sébastien Siani
Na een derde zege op rij doet Brussels weer helemaal mee in de strijd om het behoud. Tegen Antwerp werd met 1-0 gewonnen. Siani speelde de hele wedstrijd.

Union St-Gillis: Olivier Mukendi en Renan Boufleur
Voor de tweede week op rij scoorde Mukendi. Hij bracht Union na vijf minuten op voorsprong tegen Hasselt. Na een uur mocht de aanvaller gaan rusten, verdediger Renan volgde hem vijf minuten later. Union won uiteindelijk met 3-2 en blijft vijfde.