Kouyate: "Niet de fout van Seck"

MAANDAG, 4 APRIL 2011, 08:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

De Senegalees Ablaye Seck kende tegen Standard geen al te goed debuut. Zijn landgenoot Cheikhou Kouyate neemt het echter voor hem op. "Het is niet zijn fout dat we verloren hebben. Al bij al speelde hij een degelijke wedstrijd."


"Seck was goed aan de partij begonnen. Maar na de penaltyfout ging hij wat met de bibber spelen en dat leidde uiteindelijk ook tot de 0-3. Toch mogen we hem niet met alle zonden overladen", zo vertelt Kouyate in de kranten.

Net als Proto wijst de middenvelder op een collectief falen. "We zijn een ploeg en hebben als ploeg verloren. Iedereen heeft slecht gespeeld. Ik had de indruk dat we met de daver op het lijf speelden. Vanaf de aftrap waren we niet aanwezig en daardoor durfden we geen risico's in ons spel te leggen."

"We hebben trouwens ook Biglia hard gemist, meer dan Boussoufa", zegt Kouyate nog. "Maar nu moeten we deze wedstrijd zo snel mogelijk vergeten."

Bron: Het Nieuwsblad en Gazet van Antwerpen



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.