Selectie: Anderlecht - Standard

VRIJDAG, 1 APRIL 2011, 22:21 - nicolasfrutos19
Anderlecht-Online No Image Found

Vandaag maakte Ariël Jacobs zijn 18-koppige selectie bekend met het oog op de topper komende zondag. Lucas Biglia is er niet bij door zijn vijfde gele kaart van het seizoen, hij is dus geschorst voor één match.

Lukaku kon zonder problemen aansluiten bij de groep en raakt dus zoals verwacht speelklaar en zit dus in de selectie. Mazuch sukkelt met de adductoren maar raakt fit.

Badibanga (spierscheur) en Kanu (enkel) revalideren verder. Olivier Deschacht komt vanavond in actie met de beloften tegen hun leeftijdsgenoten van Club Brugge in het Koning Boudewijn-stadion.

Er is deze week al heel wat gezegd en geschreven over de topper in JPL. Eerst was het zondag, dan zaterdag en nu terug zondag. Ariël Jacobs lag er niet wakker van. "Deze week hebben we in de groep nog niet gepraat over de match tegen Standard. We trainden een hele week met een kern van vijf man en met dertien of veertien beloften. Vandaag was de eerste training met de hele kern."
Zondag wacht Anderlecht al een eerste klepper van formaat. "Het doel van de play-offs was om het kampioenschap spannend te maken en dit is het nu ook. Vorig seizoen was dit niet zo omdat de kloof al te groot was. Als Anderlecht wint dan zet het Standard op 11 punten en zijn ze waarschijnlijk uitgeteld in de titelrace. Maar we zijn op onze hoede in de play-offs. Iedereen kan van iedereen winnen. We onderschatten niemand."

Selectie: Cordier, De Sutter, Diandy, Gillet, Juhasz, KIjestan, Koyaté, Lecjaks, Legear, Lukaku, Marecek, Mazuch, Proto, Schollen, Seck, Suarez, Veselinovic en Wasilewski.
De aftrap tussen de match van Anderlecht-Stabdard is zondag om 18u in het Vanden Stock-stadion.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.