Wasilewski: "Ik heb getwijfeld aan comeback"

VRIJDAG, 1 APRIL 2011, 10:02 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Purple Heart, het clubmagazine van Anderlecht, pakt zondag uit met een interview met Marcin Wasilewski. HLN kon het al inkijken. Over de tackle zelf wou de Pool het niet hebben, over zijn terugkeer des te meer.


"De hartverwarmende comeback op het veld tegen STVV was één van de belangrijkste momenten uit mijn revalidatie", zo vertelt Wasilewski. "Opnieuw op het veld verschijnen heeft me veel moed gegeven, hoewel ik goed wist dat ik er nog niet klaar voor was. Ik was nog niet volledig genezen, ik had nog een lange weg af te leggen."

De Pool beweert te hebben afgezien als een beest. Op een bepaald moment twijfelde hij echter of een comeback zou lukken. "Vooral tijdens de voorbereiding op dit seizoen. Ik stelde vast dat ik geen vooruitgang meer boekte. Ik begon opnieuw pijn te voelen. Een operatie drong zich weer op. Op dat moment begon ik echt te twijfelen, terwijl ik keihard voort werkte aan mijn comeback."

Eind 2010 maakte Wasilewski dan toch opnieuw zijn opwachting in de eerste ploeg. In januari beloonde Anderlecht hem hiervoor met een contractverlenging. "Daar was ik zeer gelukkig mee. Toen ik hier vier jaar geleden belandde, heb ik me snel aangepast. Mijn vrouw, mijn kinderen en ikzelf wilden hier blijven."

Wasilewski haalt wel nog niet zijn niveau van voor zijn blessure. Ook valt het op dat hij veel minder gele kaarten pakt. "Het zou kunnen dat ik er onbewust minder hard invlieg. Dat heeft misschien te maken met de zware revalidatie."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.