Juhasz: "Ook zonder Boussoufa sterk genoeg"

VRIJDAG, 1 APRIL 2011, 09:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een uitje met de Hongaarse nationale ploeg is Roland Juhasz weer in Anderlecht. Dit weekend starten de play-offs en hij heeft er zin in. "De zege tegen Gent was precies wat we nodig hadden om met vertrouwen te beginnen."


De verdediger verwacht dat de play-offs erg spannend zullen worden. "Het wordt heel anders dan vorig jaar. Alles ligt veel dichter bij mekaar, na drie speeldagen gaan we nog lang niet weten waar we aan toe zijn", zo vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Dat Anderlecht de klus moet klaren zonder Mbark Boussoufa, maakt Juhasz niet ongerust. "In de kleedkamer wordt niet meer over hem gesproken. Mbark is natuurlijk een goeie voetballer, maar ook zonder hem is onze kern sterk genoeg voor de play-offs."

"Ik ben vooral blij dat een aantal geblesseerde spelers terug is, want wij zullen iedereen nodig hebben", zo gaat hij verder. "Maar er zullen wel nieuwe leiders moeten opstaan. En dat moet in elke linie gebeuren. Achteraan is er geen probleem, wij praten veel. Vooraan kan Tom De Sutter dat volgens mij."

Tot slot heeft Juhasz ook nog een woordje klaar over de heisa rond de speeldatum van Anderlecht - Standard. "Maar mij maakt het niet uit of we zaterdag of zondag spelen. Soms is er tussen een interland of een Europese match en de volgende competitiewedstrijd ook weinig tijd. Voor een speler verandert dat niet veel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.