De Bruyne: "Zie me niet naar Anderlecht gaan"

VRIJDAG, 1 APRIL 2011, 09:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Aan de vooravond van de play-offs brengt Het Nieuwsblad Kevin De Bruyne en Yassine El Ghanassy samen voor een gesprek. Uiteraard komt ook Anderlecht ter sprake. El Ghanassy ziet een transfer wel zitten, De Bruyne niet echt.


Sinds het vertrek van Boussoufa worden beide jonge voetballers in de media steeds vaker naar voor geschoven als zijn opvolger. "Eigenlijk is dit wel een eer", zo vindt Gent-speler El Ghanassy. "Ja, maar ik denk toch dat ik niet naar Anderlecht zal gaan", vult De Bruyne van Genk aan.

"De stap van Genk naar Anderlecht is te klein. Soms spelen we met Genk even goed of zelfs beter voetbal dan Anderlecht. Als ik echt progressie wil maken, moet ik naar het buitenland. Toen Anderlecht vorig jaar geïnteresseerd was, was de keuze voor mij veel gemakkelijker geweest. Genk was toen een middenmoter", zo legt De Bruyne uit.

El Ghanassy ziet een overstap naar Brussel dan weer wel zitten. "k zie Anderlecht wel als een ideale volgende stap, maar ik snap Kevin wel. De stap van Gent naar Anderlecht is groter dan die van Genk naar Anderlecht. Genk, dat is een ploeg die al kampioen is geworden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.