Selectie Zenit - Anderlecht: geen Boussoufa

DINSDAG, 30 NOVEMBER 2010, 09:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht reist vandaag met twintig spelers naar Sint-Petersburg voor de Europa League-wedstrijd tegen Zenit. Mbark Boussoufa, die had aangegeven weer fit te willen zijn voor deze partij, is er net als Lucas Biglia nog niet bij.


Wel van de partij is Lukas Marecek, die vorige week weer aanpikte na een goede maand afwezigheid met een verrekking van de quadriceps. Ook Roland Juhasz (overbelasting) en Cheikhou Kouyate (revalidatie na ziekte) zitten in de selectie, maar hun paraatheid blijft onzeker.

Cordier en Kudimbana zijn zoals steeds in Europa de twee extra doelmannen naast Proto. Schollen is Europees immers niet speelgerechtigd omdat Anderlecht hem niet opnam op de spelerslijst. In augustus was hij geblesseerd en leek het erop dat hij meerdere maanden out zou zijn, daarom koos paars-wit om Davy Roef als vierde doelman op te geven.

Selectie: Badibanga, Bernárdez, Chavarria, Cordier, De Sutter, Diandy, Gillet, Juhasz, Kanu, Kljestan, Kouyate, Kudimbana, Lecjaks, Legear, Lukaku, Marecek, Mazuch, Polak, Proto, Suarez



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.