"Verbaasd dat Jelle naar Standard trekt"

DINSDAG, 30 NOVEMBER 2010, 09:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Net zoals vele anderen had ook Ariël Jacobs niet verwacht dat Jelle Van Damme naar Standard zou gaan. "Ik ben verbaasd dat Jelle naar Standard trekt. Onlangs zei hij nog dat hij Anderlecht als zijn tweede thuis beschouwde."


"'Anderlecht is de club van mijn hart', zei hij en hij voegde eraan toe dat indien hij naar België zou terugkeren, Anderlecht de enige club zou zijn waarvoor hij wilde spelen", aldus Jacobs in Het Laatste Nieuws.

Of Jacobs zich nu in de steek gelaten voelt door zijn vroegere poulain? "Neen, persoonlijk voel ik me niet gepakt door deze wending. Ik weet al langer dan vandaag dat het wereldje zo in elkaar zit."

Debuut tegen Anderlecht

Van Damme zal vanaf morgen al meetrainen met Standard, maar spelen mag hij pas in januari. Het toeval wil nu dat de eerste partij na de winterstop Anderlecht - Standard is. Er wacht Van Damme dus ongetwijfeld een warm welkom terug in de Belgische competitie.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.