Wasilewski hoorde nog niets van Witsel

DINSDAG, 30 NOVEMBER 2010, 08:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Axel Witsel vertelde vorige week in enkele media dat hij blij is dat Marcin Wasilewski opnieuw speelklaar en hem wil ontmoeten. De Standard-speler nam wel nog geen persoonlijk contact op met Anderlecht of Wasilewski zelf.


Anderlecht stuurde gisteren een persbericht de wereld in waarin het meer uitleg geeft over deze zaak. "Royal Sporting Club Anderlecht neemt via omwegen (de media) kennis van de intentie van Axel Witsel om Marcin Wasilewski te ontmoeten. De heer Wasilewski is niet persoonlijk gecontacteerd geweest. Marcin Wasilewski wil vooreerst speelklaar zijn en blijven vooraleer hij een standpunt inneemt", zo klinkt het.

Volgens de website van Sport/Voetbalmagazine spraken David Steegen en Sacha Daout, de perswoordvoerders van Anderlecht en Standard, vorige donderdag over een ontmoeting tussen Witsel en Wasilewski. In De Morgen wordt dit door Steegen echter ontkent.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.