Jacobs: "Had Wasyl ook gebracht bij 1-1"

DINSDAG, 30 NOVEMBER 2010, 08:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Marcin Wasilewski beleefde zaterdag tegen Charleroi zijn grote rentree na een dubbele beenbreuk. Ariël Jacobs is erg blij voor de Pool. "Deze tien minuten zullen hem misschien langer bijblijven dan bijna anderhalf jaar leed."


"Telkens hij aan de bal kwam, ging het publiek achter hem staan", aldus Jacobs in Het Nieuwsblad. "Ik heb de indruk dat dit nog emotioneler was dan zijn invalbeurt tegen Sint-Truiden eind vorig seizoen. Nu staat hij een stuk verder."

Jacobs bracht Wasilewski bij een 3-1-voorsprong. "Maar ik wilde hem zelfs al bij de 1-1 inbrengen omdat ik achterin met drie man wilde spelen. Dan kan Wasyl beter positie houden dan Gillet, die een rij zou opschuiven."

Deze invalbeurt is een volgende stap in de comeback van de Poolse rechtsback. Dit betekent evenwel nog niet dat hij al écht terug is. "Het blijft nu uitkijken naar het moment dat hij aan een wedstrijd begint en moet presteren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.