Anderlecht-spelers relaxen in sauna

DINSDAG, 23 NOVEMBER 2010, 09:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Geen midweekvoetbal deze week en daar maakten de spelers van Anderlecht gebruik van om aan teambuilding te doen. Met z'n allen trokken ze gisteren naar sauna Thermae Boetfort in Melsbroek. "We gaan dit meer doen", aldus Boussoufa.


Bondscoach Georges Leekens verzamelde met de Rode Duivels al twee keer in Thermae Boetfort. Blijkbaar met succes want de Anderlecht-internationals overtuigden hun ploegmaats nu ook voor een bezoek.

"Voor de groep is zo'n dag zonder voetbal nodig. De vraag komt van de spelers en we hebben afgesproken dit vaker te doen. Je leert elkaar beter en op een andere manier kennen. Het is heel menselijk", zo vertelt Boussoufa in Het Nieuwsblad.

Ook Guillaume Gillet kon het initiatief erg smaken. "Dit soort momenten is zeldzaam bij Anderlecht. Ik denk dat dit in drie jaar onze derde groepsactiviteit naast het voetbalveld is. Maar we hangen zo ook aan elkaar."

Na het saunabezoek gingen spelers en staff ook nog samen op restaurant.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.