"Belangrijk om bij doelpunten betrokken te zijn"

MAANDAG, 22 NOVEMBER 2010, 09:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met een rake kopstoot kroonde Kanu zich tegen Germinal Beerschot tot matchwinnaar. "Ik vind dat ik al een maand goed bezig ben", vertelt Kanu met vertrouwen. "Ik zit wellicht in de beste periode uit mijn carrière."


"Als aanvallend ingestelde speler is het belangrijk dat je bij de doelpunten betrokken bent", aldus Kanu in Het Laatste Nieuws. "Daarom ben ik blij over mijn evolutie van de jongste weken. Mijn samenspel met Lukaku loopt ook steeds beter. Maar dat zijn ook de dingen waar we vaak op trainen. Ik ben blij dat ik nu ook iets kan teruggegeven aan de trainer."

Toch was Jacobs niet geheel tevreden over zijn Braziliaan. "Aan de rust heeft de trainer gevraagd minder met de bal te lopen. Ik bezondig me daar ook vaak aan. Dat ligt in mijn Braziliaanse speelstijl: dribbelen, een man voorbijgaan, dat is ook de reden waarom Anderlecht me gehaald heeft. Maar soms moet ik het wat simpeler houden."

Kanu heeft zijn basisplaats te danken aan de blessure van Boussoufa. "Maar ook na de terugkeer van Boussoufa hoop ik te kunnen blijven staan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.