"Uit voorzorg niet gespeeld met Rode Duivels"

MAANDAG, 22 NOVEMBER 2010, 09:45 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Tegen Rusland bleef hij nog aan de kant met een kleine enkelblessure, maar tegen Germinal Beerschot zorgde Jonathan Legear opnieuw voor gevaar vanop de flank. "Met mijn enkel gaat alles goed. Woensdag kreeg ik uit voorzorg rust."


"Als het tegen Rusland een kwalificatiewedstrijd was geweest, dan had ik op het veld gestaan", zo vertelt Legear in Het Nieuwsblad. De Luikenaar voelt dat het stilaan de goede kant op gaat. "Tegen Beerschot zaterdag was al de zesde wedstrijd waarin ik de negentig minuten heb gespeeld, toch een stap vooruit."

Om correct te zijn moeten we vermelden dat hij zaterdag geen negentig, maar 89 minuten gespeeld heeft. "75 minuten heb ik de trainer om een vervanging gevraagd. Toen het bordje omhoog ging, dacht ik dat het voor mij was. Maar Suarez werd vervangen. Uiteindelijk heb ik tot de 89ste minuut moeten wachten."

"Ik besef wel dat het niet gemakkelijk is om mij te wisselen, want als offensieve speler knap ik ook mijn verdedigend werk op", zo besluit hij.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.