Hervallen Biglia: "Ja, ik heb risico genomen"

MAANDAG, 22 NOVEMBER 2010, 09:22 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Al na 25 minuten moest Lucas Biglia de partij tegen Germinal Beerschot verlaten. De Argentijn herviel in de hamstringblessure die hij tegen Centre opliep. De ernst van de blessure moet vandaag duidelijk worden.


"Ik voelde al na tien minuten dat er iets niet in orde was", zegt Biglia in Het Nieuwsblad. "Na een mislukte pass van Bernardez probeerde ik nog te corrigeren en ik voelde het op dezelfde plaats als vorige keer. Ik weet niet hoe erg het is, maar ik ben in ieder geval zeer ontgoocheld."

Biglia deed er de voorbije weken alles aan om tegen Gent te kunnen spelen en zo niet te hoeven afzeggen voor de interland met Argentinië. Onverantwoord? "Ja, ik heb risico's genomen om de Argentijnse selectie te halen. Als prof moet je soms risico's nemen."

Vliegreis

Bij Anderlecht vindt men niet dat Biglia overhaast is herbegonnen. "Vrijdag trainde hij gewoon mee", zegt Herman Van Holsbeeck. "Maar misschien zal de verre reis er geen goed aan gedaan hebben."

Hetzelfde geluid klinkt bij Ariël Jacobs: "Biglia heeft afgelopen week meer op een vliegtuig gezeten dan getraind."

Meteen gestopt

Hoe ernstig de blessure van Biglia is, was na de partij nog niet duidelijk. Maar Jacobs hoopt dat het meevalt. "Hopelijk is het nu minder erg, omdat hij in tegenstelling tot op Centre meteen gestopt is toen hij iets voelde."

Biglia ondergaat vandaag een echografie en deze moet duidelijk maken hoe lang Anderlecht zonder Biglia verder moet.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.