Reynaldo: "Ik wil niet terug naar Anderlecht"

VRIJDAG, 19 NOVEMBER 2010, 09:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Onder Bob Peeters manifesteert Cercle Brugge zich als één van de best voetballende ploegen van België. Anderlecht-huurling Reynaldo speelt hierin een belangrijke rol. "Ik voel me hier thuis. Ik speel met vertrouwen en dat zie je."


Ook tijdens de tweede helft van vorig seizoen werd Reynaldo al aan Cercle uitgeleend, maar nu loopt het stukken beter. "Bij Cercle hadden ze toen de echte Reynaldo nog niet gezien", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

"Ik ben nu veel rustiger. Vorig seizoen wilde ik te graag en daardoor lukte het vaak niet. Ook de drie jongens die van Sporting Lissabon zijn overgekomen waren een zegen voor mij. Vroeger zat ik stilletjes in hoekje, bang om iets te zeggen. Maar nu kan ik al een beetje Portugees spreken en dat doet echt heel veel deugd."

Niet klaar voor terugkeer naar Anderlecht

In principe keert Reynaldo na dit seizoen terug naar Anderlecht, waar hij nog een contract tot juni 2012 heeft. Maar de Braziliaan hoopt toch bij Cercle te kunnen blijven. "Als ik puur naar mijn ontwikkeling kijk als speler, speel ik volgend jaar nog bij Cercle", aldus Reynaldo.

"Zoals het hier nu loopt, wil ik niet terug naar Anderlecht. Ik ben 21, ik moet spelen. Nog eens een seizoen op de bank zitten, daar heb ik niets aan. Spelen is de beste leerschool. Maar dat zijn dingen die boven mijn hoofd worden geregeld."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.