Lukaku schiet België naar de overwinning

WOENSDAG, 17 NOVEMBER 2010, 21:40 - Steven
Anderlecht-Online No Image Found

De Rode Duivels hebben de vriendschappelijke wedstrijd in en tegen Rusland gewonnen. Romelu Lukaku leidde de Duivels met twee doelpunten naar de overwinning. Lukaku is de enige Anderlecht-speler die in actie kwam.


Lukaku liet al vroeg in de wedstrijd van zich horen. Na een blunder van de Russische doelman Akinfeev maakte Lukaku zijn eerste doelpunt als Rode Duivel. Maar ook op het einde van de wedstrijd was de jongste doelpuntenmaker van de Rode Duivels in de laatste vijftig jaar nog alert. De 17-jarige spits plukte een bal perfect uit de lucht, kapte zijn tegenstander knap uit en trapte de bal hard in doel.

Zijn tweede doelpunt was ook meteen zijn laatste actie van de wedstrijd. Lukaku werd na 74 minuten gewisseld voor Jelle Vossen.

Voor de andere Anderlecht-spelers zaten er geen speelminuten in. Silvio Proto mocht op de bank toekijken hoe François Gillet zijn kans greep als eerste doelman, Jonathan Legear keek dan weer licht geblesseerd toe hoe Hazard zijn plaats innam.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.