Biglia: "Ik zal van elke minuut genieten"

WOENSDAG, 17 NOVEMBER 2010, 09:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Lucas Biglia ziet vanavond een droom in vervullig gaan: spelen voor Argentinië. "Ik kan niet gelukkiger zijn", zo vertelt hij. "Als ik rond me kijk op training zie ik alleen grote spelers: Messi, Mascherano, Heinze, Higuain."


De Anderlecht-speler voelt zich al thuis in de groep. Veel spelers kent hij immers van bij de nationale jeugdploegen. "Het doet deugd om mijn maat Messi weer te zien", zegt hij in Het Nieuwsblad.

"Ik hoop dat ik kan spelen, maar ons wacht een moeilijke match. Zelfs al zou ik slechts enkele minuten spelen, ik zal ervan genieten. Voor iemand die in een onbekendere competitie speelt is dit niet eenvoudig. Maar mijn geduld werd beloond want hier spelen alleen jongens uit grote competities."

Messi: "Blij dat Biglia erbij is"

Lionel Messi, de vedette van de Argentijnse ploeg, toont zich verheugd met de aanwezigheid van Biglia. "Ik ben heel blij voor mijn vriend Lucas. Zijn selectie is geen verrassing voor me: hij verdient die echt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.