Selectie : Westerlo - Anderlecht (beker)

DINSDAG, 9 NOVEMBER 2010, 18:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht trekt morgen naar Westerlo voor de achtste finales van de Beker van België. Naast de gekende afwezigen, zijn ook Roland Juhasz en Jonathan Legear er mogelijk niet bij. Nieuw in de kern is belofte Jordan Garcia Calvete.


Juhasz (overbelasting) en Legear (rug) trainden vandaag niet met de groep. Hun aantreden voor morgen is dan ook hoogst onzeker. Matias Suarez is er door schorsing al zeker niet bij.

Wel in de kern: Tom De Sutter. De spits lijkt opnieuw fit na zijn knieblessure en zal de komende weken steeds meer speelminuten krijgen.

Verder heeft Jacobs ook drie spelers van de beloftenploeg in zijn kern opgenomen. Het gaat om Arnaud De Greef, Jordan Garcia Calvete (beiden 18)en Junior Kabananga (21). Voor Garcia Calvete is het zijn eerste selectie.

Selectie: Badibanga, Barrios, Bernárdez, Chavarria, Cordier, De Sutter, De Greef, Diandy, Garcia Calvete, Gillet, Juhasz (?) Kabananga, Kanu, Kljestan, Kouyate, Kudimbana, Lecjaks, Legear (?), Lukaku, Mazuch, Polak, Rnic en Schollen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.