Jacobs: "Suarez zal nu moeten opstaan"

ZATERDAG, 6 NOVEMBER 2010, 12:48 - Windrider
Anderlecht-Online No Image Found

Terwijl het bij tegenstander Club Brugge rommelt, kan Anderlecht rustig naar de topper van zondag toeleven. Coach Ariël Jacobs heeft door de blessure van Mbark Boussoufa dan weer heel wat puzzelwerk.


"We kunnen sterkhouders als Boussoufa en Biglia met onze huidige kern niet vervangen. We zullen het de komende weken dus anders moeten aanpakken", zegt Jacobs tijdens zijn perspraatje.

"Suarez zal nu moeten opstaan. Hij is creatief en kan ideeën aanbrengen. Hij kan wel voor oplossingen zorgen", weet de coach. "Hij kende een schitterende seizoensstart, maar viel dan wat terug. Vroeger duurde zo een dipje wel wat langer, maar nu kan hij zich daar sneller overzetten."

Jacobs is ook beducht voor Club. "We moeten opletten voor een ploeg in crisis. Het kan allemaal zo snel keren. Club zal nu ook wel denken dat wij te pakken zijn met al die blessures."

"Of het erop of eronder is voor Koster? Waar heb ik dat nog gehoord? Ik heb het een paar weken geleden ook meegemaakt. Misschien moeten Koster en ik gewoon van ploeg wisselen", grapt Jacobs.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.