Selectie Anderlecht - Club Brugge

ZATERDAG, 6 NOVEMBER 2010, 11:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht ontvangt morgen Club Brugge voor een klassieker in de competitie, maar zal dit doen met een gehavend elftal. Na Deschacht en Biglia is met Boussoufa een derde sterkhouder onbeschikbaar en Jan Polak is twijfelachtig.


Polak liep tegen AEK Athene een blessure aan de kuit op. Hoe ernstig het is, moet vandaag blijken uit een echografie. Het is dan ook bang afwachten of hij morgen kan spelen.

Ook Legear en Lukaku sukkelen met lichte kwaaltjes. Legear heeft last van de adductoren, Lukaku van zijn heup. Zij raken normaal gezien wel fit.

Tom De Sutter is intussen medisch gezien opnieuw klaar voor de strijd, maar Jacobs wacht nog om hem in de selectie op te nemen. Hij doet eerst verder matchritme op bij de beloften. Ook Lucas Marecek is bijna terug fit. Hij ondergaat vandaag een controle-echo.

Selectie: Badibanga, Barrios, Bernárdez, Chavarria, Cordier, Gillet, Juhasz, Kabananga, Kanu, Kljestan, Kouyate, Lecjaks, Legear, Lukaku, Mazuch, Polak, Proto, Rnic, Schollen en Suarez.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.