Legear: "Alle gevaar kwam van mijn kant"

VRIJDAG, 5 NOVEMBER 2010, 09:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Jonathan Legear zit opnieuw in supervorm. Zijn rushes op rechts zorgden steeds voor gevaar en één ervan leidde tot het doelpunt van Polak. "Het doet altijd plezier als je een goede match speelt", aldus Legear na de match.


"Alle gevaar kwam van mijn kant. Ik heb een paar goede centers gegeven. Ik ben wel een zevental keer in de rug van mijn bewaker gedoken", vertelt Legear in Het Nieuwsblad. "Natuurlijk ben ik ook ontgoocheld dat ik niet heb gescoord. Iedereen kan kansen missen. Als ik voor de goal kom, faal ik ook wel eens."

Over het resultaat was de blonde flankspeler minder tevreden. "We hadden hier kunnen winnen. Maar we kwamen hier voor een punt. Of we nu punten moeten rapen in Zenit? Op verplaatsing spelen we altijd voor een punt. Op papier heeft Zenit een betere ploeg, maar je weet nooit wat er kan gebeuren. Bovendien zijn zij al zeker van kwalificatie."

Eerst Club Brugge

Voor de partij tegen Zenit wacht Anderlecht eerst de topper tegen Club Brugge. "Klopt. Dat ze nu hebben verloren hebben tegen Zagreb maakt onze rekening niet."

"Het maakt ook niet uit of een coach nu morgen wordt ontslagen of nog drie jaar aanblijft. Tegen ons zal Club Brugge dubbel gemotiveerd zijn", zo besluit Legear.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.