Gillet: "AEK zal ander gezicht tonen"

DONDERDAG, 4 NOVEMBER 2010, 14:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Guillaume Gillet trekt steeds beter zijn streng als rechtsachter. Vanavond hoopt hij op een sterke prestatie tegen AEK Athene. "Als je op onze thuiswedstrijd afgaat, zouden we inderdaad voor de drie punten moeten gaan."


"AEK zal uit zijn op revanche na de 3-0 in de heenwedstrijd", aldus Gillet in Het Nieuwsblad. "Wij speelden toen goed, maar achteraf realiseerden we ons dat de tegenstander toen misschien niet zo sterk was."

"AEK zal hier in eigen stadion wel een ander gezicht tonen. De eerste 20, 25 minuten kunnen we voorzichtig spelen, daarna kunnen we offensief iets proberen", wil Gillet toch gaan voor de overwinning. "We moeten proberen te scoren. Onze beste resultaten hebben we behaald toen we durfden aanvallen, zoals op het veld van Partizan Belgrado."

Gillet beseft dat vanavond een scharniermoment kan worden voor Anderlecht. "Deze match kan bepalend zijn voor ons Europees seizoen. Punten buitenshuis zullen de doorslag geven in de strijd om de tweede plaats."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.