Juhász: "Ik wil nooit rusten"

WOENSDAG, 3 NOVEMBER 2010, 12:21 - Steven
Anderlecht-Online No Image Found

Al jaren is Roland Juhász een vaste waarde in de Anderlecht-verdediging. De Hongaar speelt immers al sinds 2005 voor de club en maakte dus ook de CL-campagne van 2006 mee waarin Anderlecht het opnam tegen onder andere AEK Athene.


Al het hele seizoen lang speelt Roland Juhász als rots in de branding van de Brusselse verdediging. Op één minuut na. "Waarom ik altijd speel, moet je aan de coach vragen, maar ik wil zelf nooit rusten", vertelt de Hongaar in de kranten. "Ik sukkel al anderhalve maand met de adductoren, maar de medische staf krijgt mij steeds op tijd klaar. Op mijn 35e zal ik nog een heel leven hebben om het rustiger aan te doen."

Donderdag wacht AEK Athene, twee weken geleden won Anderlecht met 3-0. "Ik verwacht een ander AEK", zegt Juhasz. "Na de eerste tegengoal gingen de Grieken er niet meer voor. Misschien omdat ze dat weekend tegen Panathinaikos moesten spelen?"

"Maar als ze Europees nog verder willen strijden, moeten ze nu wel punten pakken tegen ons. Of AEK de zwakste ploeg in de poule is? Dat zou een heel gevaarlijke uitspraak zijn."
Bron: Sporza.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.