Ronaldo: "Lukaku is op de goeie weg"

WOENSDAG, 3 NOVEMBER 2010, 12:10 - Steven
Anderlecht-Online No Image Found

In La Dernière Heure geeft Cristiano Ronaldo van Real Madrid een groot interview. Daarin heeft hij het ook over Romelu Lukaku, op wie Real Madrid een oogje zou hebben. "Lukaku is op de goeie weg", vertelt Ronaldo.


"Ik ben er zeker van dat Lukaku een grote carrière zal maken", zegt Ronaldo. "Op zijn zeventiende heeft hij toch al naam gemaakt in de voetbalwereld. Ik ken hem ook al, ook al speelt hij niet in een topcompetitie." De Portugese superster heeft alle lof voor Lukaku. "Ik vind hem een formidabele jonge speler en ik ben benieuwd hoe hij de komende maanden zal evolueren."

Net als Ronaldo krijgt Lukaku binnenkort de kans om op zijn achttiende de club te verlaten voor een topper van formaat. "Ik weet niet of hij nu al naar een Europese topclub moet. Ik moet hem geen advies geven. Lukaku is op de goeie weg maar hij moet wel hard blijven werken", aldus Ronaldo.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.