Kljestan: "Druk bij Genk gelegd"

MAANDAG, 1 NOVEMBER 2010, 16:29 - Steven
Anderlecht-Online No Image Found

Sacha Kljestan begint steeds meer te renderen voor paars-wit. In het begin van de competitie zat hij meer in de tribune dan dat hij op het veld stond. Tegenwoordig heeft de Amerikaan een basisplaats bij de landskampioen.


Via een afspringende bal op de paal kon Kljestan zijn makkelijkste doelpunt uit zijn carrière scoren. Een gemakkelijke goal, maar wel een hele belangrijke volgens Kljestan. "Het doelpunt kwam op een perfect moment, want wij wisten dat ze veel scoren in de eerste vijftien minuten. Door zelf te scoren, legden we de druk bij hen. En ook in de tweede helft kunnen we vroeg scoren. Een ideaal scenario."

"Nu komt het er op aan om deze reeks voort te zetten", aldus Kljestan, die ook de invallers feliciteerde. "De jongens die niet veel spelen, hebben vandaag hun verantwoordelijkheid genomen. We hebben met z'n allen geknokt voor dit resultaat. Athene is nu ons volgende doel. Daar moeten we nu naartoe werken."

Bron: Belgiumsoccer.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.