Bulykin: "Ik ben niet boos op Anderlecht"

WOENSDAG, 15 SEPTEMBER 2010, 17:12 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Dmitri Bulykin heeft zijn entree bij ADO Den Haag niet gemist. De door Anderlecht uitgeleende spits was in drie partijen al goed voor drie doelpunten en één assist. Toch voelt hij geen rancune tegenover Anderlecht.


"Na mijn debuut met twee goals tegen VVV werd ik verkozen tot Man van de Match en na mijn assist tegen PSV stond ik op alle voorpagina's", vertelt Boelykin in La Dernière Heure.

Bij Anderlecht was er geen toekomst meer voor de grote Rus. Hij is dan ook blij dat hij nu voor ADO kan uitkomen. "Ik beleef hier veel plezier. Ik heb zelfs wat ingeleverd, want ik wou absoluut weer voetballen."

"Coach John van den Brom had me nodig. Bij Anderlecht was dat anders. Ik zou er misschien niet veel gespeeld hebben door de doorbraak van Lukaku, maar ik had de club wel kunnen helpen. Maar ach, ik ben niet boos."

Bij Anderlecht heeft Bulykin nog een contract tot medio 2012. Of een goed seizoen bij ADO leidt naar een nieuwe kans bij paars-wit, daar is hij niet mee bezig. "De toekomst is iets voor mijn manager. Ik denk alleen aan scoren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.