Selectie STVV - Anderlecht

DONDERDAG, 9 SEPTEMBER 2010, 20:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na een weekje onderbreking hervat Anderlecht morgen de competitie met een wedstrijd tegen Sint-Truiden. In de selectie debuteert Nathan Kabasele. De 16-jarige spits wordt beloond voor zijn hattrick tegen Dender.


"Nathan is een voetballer met snelheid en explosiviteit. Hij kan een bal bijhouden en de diepte opzoeken. Bovendien is hij heel doelgericht", verklaart Jacobs zijn keuze voor Kabasele. "Hij toonde zich de afgelopen week op training. Hij verdient zijn plaatsje bij de 20 voor Sint-Truiden."

Ook Jonathan Legear (dij) maakt deel uit van de 20-koppige kern. Al is hij wel nog niet volledig speelklaar. Voor Kanu (hamstring), Chavarría (hamstring) en Diandy (adductoren) komt de wedstrijd nog te vroeg.

Een opvallende afwezige in de kern is Sacha Kljestan. Op de vraag waarom de Amerikaan in de tribune moet plaatsnemen, antwoordde Jacobs op zijn eigen cynische manier. "Waarom? Omdat hij te goed is natuurlijk. Hij zal wel uit vorm zijn zeker? Anders zou ik maar een slechte trainer zijn

Selectie: Badibanga, Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Cordier, Deschacht, Gillet, Juhasz, Kabasele, Kouyate, Kudimbana, Lecjaks, Legear, Lukaku, Marecek, Mazuch, Polak, Proto, Rnic, Suarez.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.