Martinez: "Via Anderlecht naar het WK"

WOENSDAG, 13 JANUARI 2010, 22:46 - Skyhawk (Wanzie)
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht hoopt met Martinez een waardige vervanger voor Boussoufa in huis te hebben. En de jonge Hondurees is ambitieus. Hij wil via Anderlecht naar het WK in Zuid-Afrika.


"Ik zal het moeilijk hebben om mij in de ploeg te knokken, maar ik ben hier om keihard te werken. Mijn sterke punten zijn mijn krachtig schot, de lange bal en de stilstaande fase. Normaal geef ik per seizoen behoorlijk wat assists. Ik kan uit de voeten als rechterflankspeler, maar eigenlijk speel ik het liefst centraal op het middenveld."

Martinez wordt gehuurd van Real España. Voor midden april dient Anderlecht zijn aankoopoptie te lichten. De speler krijgt dus maar weinig tijd om zich te bewijzen.
"Toch voel ik geen druk. Ik ben nog niet in topvorm, maar dat is normaal aangezien mijn laatste wedstrijd in oktober was (voor Valerengen). Mijn droom is naar het WK te kunnen, maar eerst moet ik bij Anderlecht vechten voor een basisplaats."

Lees het volledige artikel in uw editie van het Nieuwsblad



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.