Legaer: "We waren sterker dan Gent"

MAANDAG, 28 DECEMBER 2009, 07:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Onder meer een doelpunt van Jonathan Legaer bezorgde Anderlecht gisteren een punt. "Eigenlijk voelt dit gelijkspel een beetje aan als een overwinning", zegt hij. "Als Gent niet op 1-0 komt, dan winnen we deze wedstrijd."


"We hebben al bij al een goede wedstrijd gespeeld. We waren sterker dan Gent. In de duels waren we sterk en we hadden geregeld de tweede bal", aldus Legaer in Het Nieuwsblad. "Dit is zeker hoopgevend voor de toekomst."

Het enige minpunt zijn de vele gemiste kansen, iets wat Legaer zelf ook beseft. "We misten het geluk, maar we hebben wel karakter getoond", aldus Legaer, die ook wees op de sterke prestatie van Jorgacevic.

"En de invallers hebben bewezen dat we op iedereen kunnen rekenen. Lukaku had misschien een iets mindere wedstrijd, maar dat is normaal. Hij is nog jong en de wedstrijden volgen elkaar snel op."

Ook over zijn eigen prestatie is het 22-jarige Anderlecht-product tevreden. "Ik zorg toch geregeld voor een doelpunt en een assist. Als ik meerdere wedstrijden op rij kan spelen, dan zullen mijn statistieken weer beter worden. Ik ben opnieuw klaar om negentig minuten te spelen en doe wat de trainer me vraagt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.