Jacobs: "Het was een mooie wedstrijd"

MAANDAG, 28 DECEMBER 2009, 07:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ondanks het puntenverlies was Ariël Jacobs niet ontevreden na de wedstrijd tegen Gent. "Het was een mooie wedstrijd", zo zei hij bij Sporza. "Gent heeft goed meegespeeld, want voor een goede match moet je met zijn tweeën zijn."


Toen Gent bij de rust met 1-0 leidde, had Jacobs nog alle vertrouwen om toch te winnen. "Ik heb gezegd dat ik er zeker van was dat we twee keer gingen scoren. Het was wel niet de bedoeling dat Gent nog een doelpunt zou maken."

Dat de twee tegendoelpunten in het begin van elke helft vielen, wil volgens Jacobs niets zeggen. "Ik denk dat we ook al vroeg gescoord hebben. Dat is nu eenmaal voetbal. Op het moment van het eerste doelpunt zitten we goed in de wedstrijd en gaat die vrije trap binnen."

Al bij al was Jacobs dus best tevreden met het punt en het geleverde spel. "Er was een snelle balcirculatie, we stoorden hoog en dwongen kansen af. Deze manier van spelen geeft het vertrouwen van de ploeg weer."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.