Anderlecht makkelijk voorbij Dender: 3-0

WOENSDAG, 23 DECEMBER 2009, 23:19 - lavezzi

Anderlecht heeft zich moeiteloos geplaatst voor de kwartfinale van de Beker van België. Dender was een maatje te klein en verloor dan ook 3-0. De Sutter scoorde twee maal, Biglia tekende voor de andere treffer.

De partij begon iets later wegens problemen met de verlichting. Van zodra de spots weer aan waren, opende De Sutter meteen de score. Nog voor de tiende minuut bood hij Biglia de 2-0 aan.

Vanaf dan ging een veredelde B-ploeg van Anderlecht controleren. De Sutter en Suarez misten voor de rust nog een zevental goede kansen en verzuimden zo de score uit te diepen.

Na de rust zagen we het zelfde spelbeeld. Dender was onmachtig om terug te slaan en Anderlecht stevende freewheelend af op de overwinning. In de slotfase scoorde De Sutter nog zijn tweede van de avond.

In de kwartfinales neemt paars-wit het op tegen Zulte Waregem of Cercle Brugge.