Boussoufa: "Gouden Schoen te vroeg voor Lukaku"

WOENSDAG, 23 DECEMBER 2009, 11:09 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Mbark Boussoufa denkt dat de Gouden Schoen een duel tussen hem en Milan Jovanovic zal worden. "Ik denk dat ik een grote kans maak", zegt Boussoufa in Knack. "Het zal gaan tussen mij en Jovanovic."


Of wordt het dit jaar misschien een outsider, Romelu Lukaku bijvoorbeeld? "Romelu gaat zeker veel punten krijgen, maar winnen? Ik weet het niet, hoor. Ik zou het vroeg vinden", aldus Boussoufa. "Hij heeft een goed debuut gemaakt en een paar mooie doelpunten gescoord maar om een Gouden Schoen te winnen, moet je volgens mij toch nog iets extra's brengen."

Knack vroeg de spelmaker ook of het volgende zomer tijd is voor zijn grote transfer. "Misschien", antwoordt Boussoufa. "Maar wat is een grote transfer? Iedere speler droomt van grote clubs - ik ben daar geen uitzondering op - maar je moet ook realistisch zijn. Ik ben al blij als een Europese subtopper zich meldt."

"Ik zie mezelf niet langer als een speler voor Real Madrid of Barcelona. Ooit heb ik wel van dat soort clubs gedroomd, en je weet ook niet hoe het de komende jaren nog kan lopen, maar je moet ook niet op het onmogelijke hopen", besluit de Marokkaanse international.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.