Selectie Anderlecht - Dender

WOENSDAG, 23 DECEMBER 2009, 07:29 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Na de dinsdagtraining maakte Ariël Jacobs een selectie van 21 spelers bekend voor het bekerduel tegen FC Dender. Jacobs is van plan om enkele spelers rust te gunnen. Zo zou Schollen in doel komen en Lukaku op de bank starten.


"Mogelijk zullen we Romelu woensdag gedeeltelijk sparen", aldus Jacobs op de persconferentie. "Al zie ik nu wel dat hij die opeenvolging van wedstrijden beter begint te verdragen dan in het begin. De ontwikkeling die hij de afgelopen maanden doormaakte, is een goeie zaak voor hem én voor de club."

Hoewel Dender dit seizoen in tweede klasse speelt, is Jacobs toch op zijn hoede. "Het is een club met ambitie die graag opnieuw wil promoveren. Ze zullen hier spelen zonder complexen want ze weten dat ze niets te verliezen hebben", zegt Jacobs.

Vanop het blessurefront viel er ook goed nieuws te rapen. Juhasz, die maandag nog last had aan de dij, trainde opnieuw mee. Ook Kanu (overbelasting adductoren) kon een deel van de groepstraining afwerken. Reynaldo (kleine verrekking hamstring) hield het nog steeds bij verzorging.

De selectie: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Bruzzese, Chatelle, De Sutter, Deschacht, Diandy, Frutos, Gillet, Juhasz, Kouyate, Kruiswijk, Legear, Lukaku, Mazuch, Rnic, Sare, Schollen, Suarez en Van Damme.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.