"Paul Taylor kan doorbreken bij Anderlecht"

DINSDAG, 22 DECEMBER 2009, 10:50 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Paul Taylor verhuisde vorige week van de Luikse eersteprovincialer Montegnée naar Anderlecht. Een opmerkelijke sprong voorwaarts, maar volgens zijn trainer bij Montegneé heeft hij alle kwaliteiten om te slagen.


"Hij stak er met kop en schouders bovenuit", zegt coach Daniel Boccar in Sport/Voetbalmagazine. "Wekelijks verbaasde hij vriend en vijand, medespelers, tegenstanders, trainers, supporters, iedereen. Het valt natuurlijk af te wachten hoe hij die sprong naar vier afdelingen hoger zal verteren, maar hij heeft in elk geval uitzonderlijke kwaliteiten en is erg intelligent. Als ze geduld met hem hebben, kan hij doorbreken bij Anderlecht."

Herman Van Holsbeeck noemde Taylor al 'de Jovanovic van Montegnée'. "De vergelijking is wat te sterk", nuanceert Boccar. "Maar het klopt dat Taylor even belangrijk is voor mijn team als Jovanovic voor Standard.

In Engeland werd Taylor in het verleden betrapt op cocaïnegebruik. "Paul is een vrolijke kerel", zegt Boccar. "Natuurlijk gaat hij wel eens uit met zijn ploegmaats. Maar hij is zeker geen overdreven fuifnummer en hij heeft nog nooit een training gemist. In tegendeel, wanneer de anderen alweer in de kleedkamer zitten, blijft hij vaak nog wat oefenen op afwerking."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.