De Visser: "Chelsea niet bezig met Lukaku"

DINSDAG, 22 DECEMBER 2009, 10:16 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Piet De Visser, de Nederlandse topscout van Chelsea, was maandag te gast in Extra Time op Canvas. Uiteraard kwam ook toptalent Romelu Lukaku ter sprake. "Ik volg hem met belangstelling", zei De Visser.


"Maar hij heeft nog een lange weg af te leggen. Ik kan niet zeggen of Chelsea al dan niet geïnteresseerd is in Lukaku", aldus De Visser. "We scouten alle talenten, maar op dit moment is Chelsea niet bezig om Lukaku binnen te halen. De club is niet bezig met dit soort spelers."

"We mogen Lukaku niet te groot maken of zeggen dat hij nu al de vedette is. Dat kan in zijn hoofd gaan spelen en dan ontwikkelt hij zich misschien niet meer door. Dat zou heel jammer zijn."

De Visser kent Lukaku al wel een tijdje. "Ik heb hem gezien toen hij veertien jaar was en ik heb hem in mijn boekje geschreven", zei de Chelsea-scout. "Lukaku heeft al op zijn zestiende fysiek, snelheid en techniek, maar hij heeft wel nog een lange weg af te leggen."

"Maar eigenlijk wil ik niet te veel zeggen over Lukaku, want anders wordt hij enkel duurder. En dat is niet goed voor Chelsea", vertelde De Visser nog.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.