Van Holsbeeck: "Athletic Bilbao blijft favoriet"

VRIJDAG, 18 DECEMBER 2009, 18:16 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Manager Herman Van Holsbeeck was tevreden na de loting voor de 16e finales. "Het is misschien niet de grootste affiche, maar Spanje is samen met Engeland wel de grootste competitie", merkt hij op.


"Athletic Bilbao blijft de favoriet, de Spaanse competitie staat toch hoger aangeschreven dan de Belgische", zegt Van Holsbeeck op de officiële website van Anderlecht. "Onze tegenstander staat momenteel zevende in Spanje, het wordt dus een test tussen de top van het Belgische voetbal en de Spaanse subtop."

Paars-wit speelt eerst op verplaatsing in het Baskenland. "Of dat een voordeel is ? Dat dachten we ook toen we tegen Lyon moesten spelen", glimlacht Van Holsbeeck. "Maar goed, in deze fase van de competitie speel ik liefst eerst uit, want in eigen stadion kunnen we toch altijd iets meer. Onze ambitie is om even goed te doen als twee jaar geleden. Toen haalden we de achtste finales. Dit zijn het soort matchen dat onze ploeg alleen maar beter kan maken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.