Biglia: "Theorie van de trainer klopte perfect"

VRIJDAG, 18 DECEMBER 2009, 08:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Met een sterke prestatie leverde ook Lucas Biglia zijn bijdrage aan het Europese succes. Hij was dan ook enorm tevreden achteraf. "Ajax wist geen raad met de hoge pressing die we van onze trainer vanaf het begin moesten spelen."


"Ajax is een goed voetballende ploeg, maar we hebben ze uitstekend vastgezet. De theorie van onze trainer klopte perfect", zegt Biglia in Het Nieuwsblad. "En ook over mijn eigen match ben ik enorm tevreden."

"Dat wij hier nu zo overtuigend winnen komt ook wel een beetje omdat Ajax al gekwalificeerd was en enkele topspelers liet rusten, maar dat heeft geen belang. Wij hebben volop voor de zege gespeeld en verdiend gewonnen."

Volgens Aad De Mos zou Biglia perfect kunnen meedraaien bij Ajax. "Als kenners zeggen dat ik hier kan spelen is dat een compliment", zo zegt hij hierop. "Nu speel ik echter bij Anderlecht en geef ik mij voluit voor deze club."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.