Jacobs: "Hadden misschien nog 0-4 moeten maken"

DONDERDAG, 17 DECEMBER 2009, 22:20 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Het was een glunderende Ariël Jacobs die na afloop de pers te woord stond. "Het is nooit helemaal perfect, maar ik moet toegeven dat onze eerste helft dicht in de buurt kwam", zei hij. "Ik was blij met onze manier van voetballen."


"Enkel in het begin liep het niet zo goed, maar dat neem ik voor mijn rekening", verklaarde Jacobs aan Sporza. "We hebben te lang gewacht om Biglia te laten doorschuiven op Enoh. Nadien vonden we veel beter het evenwicht."

Het plannetje om Ajax niet te laten voetballen klopte perfect. "Dat is de logica zelve, want als je een technische ploeg als Ajax ruimte geeft, dan tikken ze je uit. Toen ze vanuit het middenveld de bal terugspeelden op hun doelman wist ik dat het goed zat."

"Pas op het einde gaven we wat meer ruimte weg omdat sommigen overmoedig werden", was Jacobs toch ook een beetje kritisch. "Misschien hadden we ook zelf de 0-4 moeten maken bij die kans voor Mazuch."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.