Voorbeschouwing: Ajax - Anderlecht

DONDERDAG, 17 DECEMBER 2009, 13:53 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Vanavond om 19u gaat Anderlecht in de Amsterdam ArenA op zoek naar Europees voetbal na de winterstop. In de pers wordt volop gespeculeerd over een salonremise, maar Jacobs noch Jol weigeren het op een akkoordje te gooien.


"Ajax is duidelijk de beste ploeg van onze groep en het speelt altijd en overal voor de zege", is Ariël Jacobs duidelijk. "Ik weet ook niet hoe je voor één punt moet spelen. We willen scoren én winnen."

Ook Ajax-trainer Dick Jol wijst alle geruchten over een salonremise naar de vuilnisbak. "Ik zou niet weten hoe je dat moet doen. Dat is hartstikke moeilijk. Dan zouden we samen met Anderlecht moeten trainen en afspraken moeten maken. Bovendien zou dat ook opvallen."

De wedstrijd is vanavond live te bekijken op Exqi Sport en Exqi Intro. Op internet zorgt sporza.be eveneens voor rechtstreekse beelden. Voor het radioverslag kunt u terecht op Radio 1.

Aftrap: 19u
Stadion: Amsterdam ArenA
Scheidsrechter: Cüneyt Cakir

: : : AJAX : : :

Mogelijke opstelling: Stekelenburg, Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen, Emanuelson, Rommedahl, De Zeeuw, Donald, Aissati, Cvitanich en Pantelic.
Invallers: Vermeer, Sulejmani, Silva, Suarez, Oleguer, Enoh, De Jong, Anita en Kennedy.

Geblesseerd:
Geschorst:
Gevaar voor gele schorsing:

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Proto, Gillet, Mazuch, Juhasz, Deschacht, Saré, Biglia, Van Damme, Legear, Boussoufa en Lukaku.
Invallers: Cordier, Schollen, Bernárdez, Chatelle, De Sutter, Diandy, Frutos, Kouyate, Kruiswijk, Rnic en Suarez.

Geblesseerd: Polak, Wasilewski en Zitka
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing:

Vorige jaren:

Geen data beschikbaar




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.