Taylor tekent contract bij Anderlecht

WOENSDAG, 16 DECEMBER 2009, 08:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Paul Taylor heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor 1,5 jaar met optie bij Anderlecht. Manager Van Holsbeeck heeft veel vertrouwen in de eerste wintertransfer. "Het is een uniek verhaal", zo vertelt hij.


"Heel wat ploegen toonden interesse in de 22-jarige draaischijf en ook wij stuurden geregeld scouts naar de wedstrijden van Montegnée. De verslagen waren altijd positief", aldus Van Holsbeeck op de voorstelling van de speler. "Eén zinnetje uit een scoutingsrapport is me altijd bijgebleven : 'Taylor is de Milan Jovanovic van Montegnée'"

Van Holsbeeck zag Taylor zelf aan het werk in de oefenmatch tegen Tubeke. "Ik heb toen het laatste deel van de wedstrijd gezien. En ik moet zeggen dat hij toch wel een zekere indruk op me naliet. Toen ik andere mensen sprak die de volledige partij hadden gevolgd, kreeg ik nog meer positieve signalen."."

"Het is nu aan Paul om te bewijzen dat hij de kwaliteiten heeft om bij Anderlecht te voetballen. We moeten zien hoe hij omgaat met de overgang van eerste provinciale naar eerste klasse."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.